Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, dupa vizita la santierul de la Pasajul Pipera, ca in cateva zile circulatia va fi deschisa.

"In cateva zile va fi gata si vom da drumul circulatiei. Si eu imi doresc, la fel ca si cetatenii de aici, si imi pare rau ca a mai durat ceva timp, insa pasajul nu a fost amanat pentru ca a vrut Oprescu. Dupa patru luni de iarna era o nebunie sa dam drumul fara a finaliza toate lucrarile", a spus primarul general al Capitalei, fara a preciza daca aceste cateva zile se vor implini in cursul saptamanii.

Potrivit lui Oprescu, 48.000 de masini vor tranzita zilnic acest pod pentru a iesi din Soseaua Pipera si pentru a se intoarce in Bucuresti, eliberand astfel circulatia pe Bulevardul Barbu Vacarescu si Calea Floreasca.

Totodata, primarul general a precizat ca au fost facute testele de incarcare, astfel incat podul sa poata fi folosit inca de la inceputul redarii in circulatie, relateaza MEDIAFAX.

El a precizat ca durata lucrarilor a fost de un an si jumatate, termenul initial de finalizare a fost luna octombrie 2011, costul total al lucrarilor fiind de 140 de milioane de lei. Circulatia pe locala nord-estica a pasajului Pipera din Bucuresti, intre strada Barbu Vacarescu si inceputul rampei estice a pasajului, este inchisa incepand de sambata si pana miercuri, 25 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.