Intre 25 si 26 aprilie va avea loc o selectie de personal pentru locuri de munca in Germania, in industria gastronomica. Se ofera salarii pana la 2.000 de euro

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza, in perioada 25-26 aprilie 2012, la Sibiu selectia pentru persoanele care doresc sa ocupe un loc de munca in domeniul hotelier-gastronomie, in Germania.

Actiunea se va desfasura la Centrul de Formare Profesionala a Adultilor Sibiu, str. Gladiolelor nr. 2-6.

Sunt oferite un numar de 60 de posturi in meseriile: bucatar, camerista, ospatar, ajutor de bucatar, ajutor in gastronomia de sistem (Mc'Donalds, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria, etc.). Sunt solicitate persoane care au calificare in meseriile mentionate sau experienta in domeniul gastronomic.

Solicitantii trebuie sa detina cunostinte de limba germana de baza, pentru personalul auxiliar si cunostinte extinse, pentru personalul de specialitate. Experienta profesionala constituie un avantaj.

Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie 2012. Timpul de lucru este de 40 de ore pe saptamana, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut pe luna, pentru personalul auxiliar si 1.500-2.000 de euro brut pe luna, pentru personalul de specialitate.

Cazarea si intretinerea pot fi asigurate de catre angajator gratuit sau pe cont propriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.