PRIME Romania organizeaza cea de-a noua editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare (CNSC), pentru a dezbate tema PR pentru Divertisment.

Evenimentul va avea loc intre 3 si 5 ani, la Rectoratului Universitatii Politehnica Bucuresti.

In prima zi, participantii vor lua parte la definirea conceptului de PR pentru divertisment si vor invata care sunt limitele acestei definiri. In cadrul celei de-a doua conferinte, tehnicile si tacticile cele mai uzitate de catre specialistii in televiziune si muzica se vor face cunoscute studentilor participanti la eveniment.

Ziua a doua va aduce conferinta cu numarul 3, cu strategii de comunicare in lumea divertismentului, vazute prin prisma teatrului, a festivalurilor muzicale, dar si a sportului alb, tenisul. Ultima dintre conferinte va oferi studentilor informatii despre ce inseamna o criza de imagine si cum se gestioneaza aceasta.

A treia zi, dedicata workshop-urilor, ofera participantilor ocazia de a pune in aplicare cunostintele si informatiile acumulate la conferinte. ”Workshop-urile sunt partea mea preferata din intreg Congresul; putem spune ca studentii pleaca acasa, dupa CNSC, cu ceva mai mult decat informatii notate pe o foaie de hartie – iau cu ei o parte din eveniment si asta conteaza cel mai mult pentru noi, organizatorii” a declarat Catalin Andro, coordonator CNSC.

Editia de anul acesta a Congresului National al Studentilor la Comunicare ii aduce pe Andi Moisescu - producator general APROPO TV, Mona Segall – producator general al emisiunii ”Romanii au talent”, Christian Stan – Manager Agentia de Presa Mondena, Marian Dorobantu – promotion executive INNA Management, Andreea Filip – director de comunicare Emagic, Mihai Radu – managing director AMI Communication si multi altii.

Inscrierile la eveniment se realizeaza prin intermediul site-ului evenimentului www.cnscpeweb.ro, la sectiunea Inscrieri. Taxa de participare consta in achitarea unei sume de 20 RON pentru conferinte, sau 25 RON pentru conferinte si workshop-uri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.