Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, luni dimineata, in urma unui accident petrecut pe DN 7, in zona localitatii argesene Draganu.

In carambol au fost implicate cinci automobile: un autoturism Dacia, un camion cu remorca, o cisterna, un trailer care transporta autovehicule si un tir, iar primele date ale politistilor arata ca accidentul s-a petrecut din cauza unei depasiri neregulamentare a soferului din Dacia.

In urma accidentului in lant si-au pierdut viata doua persoane - sot si sotie din autoturismul Dacia -, iar alte trei persoane au fost ranite,relateaza mediafax.ro.

La fata locului au ajuns pompierii militari ai serviciului de descarcerare al ISU Arges si salvari ale SMURD si ale Serviciului de Ambulanta Judetean Arges.

Centrul INFOTRAFIC din IGPR informeaza ca din cauza accidentului traficul rutier pe DN7 este la aceasta ora(07.00) blocat in ambele sensuri la iesirea din Draganu catre Valcea (in judetul Arges).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.