Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, a vorbit despre problemele de mentalitate pe care romanii le au vizavi de alimentatie.

Mierea, un aliment ale carui proprietati curative sunt recunoscute in mod unanim, este evitat de romani din cauza acestor probleme de mentalitate, crede ministrul.

O solutie ar fi intoducerea unui program dedicat mierii in scoli, pentru ca si copiii au obiceiuri alimentare nesanatoase, precum o preferinta pentru fast-food.

"Astazi copiii prefera sa manance la fast food, sau produse care contin mult zahar si cred ca ar fi mult mai bine ca copiii nostri sa consume in loc de zahar produse din miere sau apicole. O sa am o discutie cu ministrul Sanatatii pentru programul privind mierea in scoli. Legea exista de ceva timp, normele de aplicare nu au fost emise si o sa vedem din ce motive", a spus Fuia, citat de MEDIAFAX.

El a afirmat ca atunci cand nu va mai fi ministru se va apuca, probabil, de apicultura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.