Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Adrian Costin Culea, zis Adi Grasu, principalul furnizor de heroina din Bucuresti.

Furnizorul obisnuia sa isi ingroape drogurile in padurile din apropierea Capitalei, relateaza romanialibera.ro.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti i-au retinut, joi, pe Adrian Costin Culea si pe Remus Ghita, ambii recidivisti, pentru trafic de heroina, si au cerut Tribunalului Capitalei arestarea lor preventiva.

Instanta a admis propunerea procurorilor si a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

"La data de 18 aprilie 2012, inculpatul Culea Costin Adrian a fost depistat, in flagrant delict, pe raza municipiului Bucuresti, avand asupra sa suma de bani obtinuta urmare a tranzactiei cu heroina. Drogurile urmau a fi distribuite catre consumatorii din Bucuresti", au precizat procurorii DIICOT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.