Desi instabilitatea atmosferica persista, vremea se incalzeste, iar pimavara da semne ca ar vrea sa revina.

Sambata, cerul va fi mai mult noros in vestul, centrul si nordul tarii unde pe arii relativ extinse vor cadea averse si descarcari electrice. In restul tarii, innorarile vor fi temporare si fenomenele de instabilitate mai rare, mai ales dupa-amiaza, scrie romanialibera.ro.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 16 si 22 de grade.

Vremea se imbunatateste sambata pentru bucurestenii. Cer variabil cu innorari in special dupa-amiaza, iar temperatura maxima va ajunge la 21...22 de grade.

Duminica, cer mai mult noros in jumatatea de nord a tarii unde local va ploua si se vor semnala descarcari electrice. In sudul tarii, cerul va fi variabil cu unele innorari dupa-amiaza. Temperaturile maxime sunt in crestere si se incadreaza intre 18 grade si 23 de grade.

La munte, cerul va prezenta innorari temporare si pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.