Afla care sunt cele mai importante subiecte ale acestui inceput de zi.

Eliminarea platii contributiilor pentru sanatate de catre pensionari va duce la o pierdere de 1 miliard de euro pe an pentru Casa de Pensii. Poate in aceste conditii institutia o sa fie mai atenta cu fondurile sale si sa nu mai plateasca pensii de doua ori sau unor persoane decedate.

O gaina a nascut un pui viu! Nu, nu este o gluma, ci un fapt adevarat. Explicatia ce ar putea fi desprinsa este aceea ca oul a ramas blocat in gaina si a fost clocit, practic, in trupul pasarii, unde a si eclozat. Puiul de gaina s-a dezvoltat normal si perfect sanatos, iar la un moment dat a venit pe lume.

Echipa Romaniei de hochei a obtinut prima victorie in cadrul competitiei mondiale de profil, intr-un meci cu reprezentativa Lituaniei.

In 50 de ani, populatia activa a Romaniei va scadea la jumatate, in timp ce numarul pensionarilor va creste de doua ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.