Centrul INFOTRAFIC din IGPR informeaza ca, din cauza unui grav accident de circulatie, traficul rutier pe DN14 este la aceasta ora blocat in ambele sensuri.

Sase persoane au fost ranite, in aceasta dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN 14, la iesirea din orasul Dumbraveni, judetul Sibiu, dupa ce doua masini s-au ciocnit. Un echipaj de descarcerare se deplaseaza la fata locului, iar traficul rutier este blocat, relateaza romanialibera.ro.

"Accidentul rutier a avut loc pe Drumul National 14, la iesirea din Dumbraveni. Sunt sase victime, in urma coliziunii dinre doua masini. Pentru scoaterea ranitilor, intervine un echipaj de la Descarcerare Medias", a declarat purtatoarea de cuvant a Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes.

"Intervenim la un accident rutier grav, unde este nevoie de descarcerare. Trei persoane sunt prinse intre fiarele a doua masini. Alti raniti au reusit sa iasa singuri, dar starea lor este grava", a declarat Silviu Albisor, purtatorul de cuvant al ISU Sibiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.