Taximetristii urmau sa ocupe miercuri Piata Constitutiei in semn de protest, insa s-au hotarat ca intalnirea va avea loc saptamana viitoare.

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) a decis amanarea cu o saptamana a protestelor programate pentru miercuri, potrivit unui comunicat al COTAR, citat de romanialibera.ro.

"In urma intalnirii care a avut loc pana la aceasta ora (marti seara - n.r.) cu membrii ai Camerei Deputatilor, am stabilit ca protestele programate pentru maine, 18.04.2012, se amana cu o saptamana. Intelegem ca una din problemele noastre s-ar afla pe ordinea de zi a plenului de maine (miercuri - n.r.)", se precizeaza in comunicatul citat.

Daca protestul ar fi avut loc astazi, circulatia pe mai multe artere principale precum Blvd. Libertatii si Splaiul Independentei ar fi fost blocata intre orele 10 si 15.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.