Un autoturism Audi A6 care i-a apartinut liderului unei grupari de contrabanda cu tigari a explodat in centrul municipiului Oradea.

Surse judiciare afirma ca deflagratia ar fi fost provocata de un dispozitiv artizanal montat sub masina. Explozia s-a produs in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 03.00, in parcarea de langa sediul agentiei Tarom, relateaza MEDIAFAX.

Mai multe echipaje de politisti, insotiti de caini, pirotehnicieni si criminalisti cerceteaza imprejurarile in care s-a produs explozia, in urma careia au fost distruse rezervorul de combustibil, parbrizul si luneta masinii, dar si doua geamuri ale sediului agentiei Tarom.

Potrivit unor surse judiciare, primele cercetari arata ca explozia masinii a fost provocata de un dispozitiv artizanal montat sub vehiculul care apartine unei tinere, aceasta fiind acum audiata de anchetatori la sediul Politiei Bihor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.