Un bistritean este cercetat dupa ce politia a descoperit o cantitate de 1.200 de litri de alcool in autoturismul sau.

Din pacate, tanarul sofer nu facea experimente cu masini ecologice. La data de 11 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Bistrita si lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud l-au depistat, intr-o parcare auto din Bistrita, pe H. Ianos, de 28 de ani, din Bistrita.

Acesta detinea in autoturismul sau 1.200 litri de lichid incolor ambalat in peturi de un litru fiecare, fara ca acestea sa aiba aplicate etichete si banderole specifice si care prezentau un miros specific de alcool.

Ianos nu a putut prezenta documente legale de provenienta pentru bunurile identificate in interiorul autoturismului, valoarea produselor accizabile depistate fiind de 53.280 de lei. S-a dispus ridicarea in vederea confiscarii a marfii si indisponibilizarea autoturismului, pana la finalizarea cercetarilor.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ,,achizitionare de alcool etilic si de distilate in vrac de la alti furnizori decat antrepozitarii autorizati”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.