Ministerul Sanatatii a stabilit data la care se va organiza un nou concurs de intrare in rezidentiat pentru posturile si locurile ramase neocupate in sesiunea din noiembrie 2011.

Sesiunea extraordinara va avea loc in 20 mai, numai in Centrul Universitar Bucuresti.

In aceasta sesiune, absolventii facultatilor de medicina vor putea concura pe un numar de 98 de locuri si 318 posturi de medic rezident, care au ramas neocupate dupa repartitia candidatilor promovati in concursul de rezidentiat, sesiunea din 20 noiembrie 2011.

Inscrierile pentru rezidentiat vor avea loc in perioada 17-27 aprilie 2012. Absolventii care candideaza pe post se vor inscrie la directiile de sanatate publica ale judetelor unde doresc sa concureze. In cazul inscrierilor pe loc, acestea se vor face la sediul directiilor de sanatate publica.

Pana la sfarsitul acestei saptamani, Ministerul Sanatatii va publica pe pagina de web www.ms.ro detaliile privind organizarea concursului, precum si metodologia de organizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.