Medicul cardiolog brasovean Horatiu Rus si miss Travesti Romania 2010, Dana de Kronstadt, au fost arestati pentru acte sexuale cu minori.

Alaturi de acestia au mai fost incarcerate trei persoane, in urma anchetei realizate de DIICOT -Serviciul Teritorial Brasov. Procurorii au retinut, luni, sapte persoane intr-o afacere de trafic si acte sexuale cu minori, anchetatoii propunand Tribunalului pentru minori si familie din Brasov arestarea preventiva a lor.

Instanta a admis cinci dintre propunerile de arestare ale DIICOT, restul acuzatilor fiind cercetati in stare de libertate, scrie MEDIAFAX.

Traian Cojocaru - cunoscut ca Dana de Kronstadt, miss Travesti Romania 2010 - a fost retinut de procurorii DIICOT, pentru doua acte sexuale cu minori.

Medicul cardiolog brasovean Horatiu Rus
este cercetat pentru ca ar fi profitat de functia sa pentru a intretine relatii sexuale cu doi minori aflati sub tratament. Medicul, in varsta de 43 de ani, este acuzat ca ar fi profitat de calitatea sa de medic si a intretinut, prin constrangere morala, raporturi sexuale cu doi baieti aflati sub tratament medical.

Citeste si
Spitalul Judetean Brasov nu are ce reprosa medicului acuzat de viol


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.