Conducerea spitalului spune ca, din punct de vedere profesional, nu are ce ii reprosa medicului cardiolog Horatiu Rus, retinut luni pentru sex cu minori si proxenetism.

"Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov a luat la cunostinta acuzatiile ce i se aduc unui medic cardiolog angajat al spitalului. In legatura cu aspectele relatate, precizam ca la nivelul spitalului nu s-au inregistrat reclamatii cu privire la conduita sau activitatea profesionala a acestuia", se arata intr-un comunicat al Spitalului Judetean, citat de MEDIAFAX.

Medicul Horatiu Rus, cercetat de DIICOT Brasov pentru acte sexuale cu minori, este un renumit cardiolog si lucreaza la Spitalul Judetean Brasov, dar si la un cabinet privat, el fiind cercetat fiindca ar fi profitat de functie pentru a intretine relaxii sexuale cu doi baieti aflati sub tratament.

La Spitalul Judetean Brasov medicul facea parte din echipa de cardiologi, insa nu trata pacienti minori, ci doar adulti, astfel ca se presupune ca pacientii minori ii racola fie prin intermediul retelei de proxeneti, fie prin cabinetul sau privat, situat pe strada Traian din Brasov.

In urma perchezitiilor de luni, DIICOT l-a retinut pe Horatiu Rus, si alte sase persoane din lantul de proxeneti, inclusiv Miss Travesti Romana, Dana de Kronstadt,
relateaza aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.