Social 9 Aprilie 2012 13:00
Nu a fost nevoie sa ninga prea mult sau prea intens pentru ca circulatia pe drumurile judetene din tara sa fie afectata. Afla care sunt drumurile cu probleme.

[UPDATE] Drumul DN 17A a fost redeschis circulatiei

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza incepand cu ora 13:00, a fost redeschis circulatiei rutiere DN17A Campulung Moldovenesc – Sucevita.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora (8:00), traficul rutier este blocat pe DN 17A Campulung Moldovenesc - Sucevita din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

De asemenea, pe urmatoarele artere rutiere din judetul Suceava, se circula cu dificultate din cauza unui strat subtire de zapada.
- DN 15C Tarzia - Praxia,
- DN 17 limita judetului Bistrita cu localitatea Paltinoasa,
- DN 17 Paltinoasa - Suceava,
- DN 17A Sucevita – Dornesti,
- DN 17B Vatra Dornei – limita cu judetul Neamt,
- DN 2 Draguseni – Siret,
- DN 29 Suceava - Hutani,
- DN 29A Suceava - Varfu Campului,
- DN 2H Iacobesti – Putna,
- DN 2K Milisauti – Solca.

Reamintim ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cu cod galben, potrivit careia vremea se va raci accentuat in toata tara si care expira astazi la ora 15.

Citeste si: Cum va fi vremea la inceputul saptamanii?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.