Social 5 Aprilie 2012 13:35
Astazi, intre orele 16 si 18 va avea loc un miting de protest fata de privatizarea Cupru Min, in Piata Victoriei din Capitala.

Protestul va fi urmat de un mars intre orele 18 si 19 pe Calea Victoriei, cu o oprire de cinci minute pe trotuarul de vizavi de Ministerul Economiei. Mitingul se va incheia in fata Ateneului Roman, scrie realitatea.net.

Cupru Min, cea mai mare mina de cupru din Romania, a fost vanduta de Ministerul Economiei pentru 200 milioane euro. Cumparatorul a fost firma canadiana Roman Copper Corp.

Conform organizatorului protestului. Asociatia PROVULCAN- Abrud, acesta este cel mai recent exemplu de privatizare frauduloasa a resurselor naturale si strategice ale Romaniei.

"Aceste vanzari se fac prin incalcarea Constitutiei Romaniei, Art.135,alin2-b,d si Art.136,alin.3 s 4,ceea ce duce la incalcarea Art. 165 C. Pen, faptele fiind chiar asociate unei infractiuni agravate deoarece se produc pagube importante economiei nationale", se arata in comunicatul PROVULCAN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.