Social 5 Aprilie 2012 09:40
Sase persoane, intre care doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, au fost ridicate, joi, in urma unor pechezitii.

Persoanele sunt suspectate ca racolau fete cu varste intre 13 si 17 ani, eleve de liceu, cu care intretineau relatii sexuale si le obligau sa se prostitueze, scrie MEDIAFAX.

Politistii de la crima organizata din judetul Olt, coodonati de un procuror al DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, au descins, joi dimineata, in locuintele a sase persoane, intre care doi angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, fiind suspectate ca timp de sase luni au intretinut relatii sexuale cu 15 eleve de la licee din Caracal.

De asemenea, cei sase le racolau clienti fetelor, obligandu-le sa intretina relatii sexuale si cu acestia.

"In urma verificarilor s-a stabilit ca suspectii au intretinut relatii sexuale cu cele 15 minore, care au varste cuprinse intre 13 si 17 ani si sunt eleve la liceele din Caracal. Tinerele au fost filmate, apoi santajate ca daca nu vor intretine relatii sexuale si cu alti barbati vor posta filmuletele pe internet", a declarat procurorul-sef al DIICOT Craiova, Adrian Gluga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.