Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, a cerut echipei de conducere a Spitalului “Marie Curie” sa inceapa o ancheta interna privind situatia prezentata in The Independent.

In aceasta dupa-amiaza, Ritli Ladislau, ministrul Sanatatii a cerut echipei de conducere a spitalului sa verifice daca declaratiile medicului Cirstoveanu din aceasta unitate aparute in cotidianul britanic “The Independent” sunt reale, precum si contextul in care aceastea au fost realizate.

De asemenea, ministrul Sanatatii a cerut managerului spitalului sa ia toate masurile necesare in acest caz.

Ministrul Sanatatii considera ca articolul aparut in publicatia britanica aduce prejudicii de imagine serioase atat unitatii medicale, cat si intregului sistem sanitar romanesc.

Medicii romani contraataca: The Independent, somat sa prezinte dovezi

Spitalul de Copii “Marie Curie” este una dintre cele mai importante unitati medicale pentru copii din Romania, in care activeaza un corp medical recunoscut pentru profesionalismul si performantele sale.

In ceea ce priveste, sectia de chirurgie cardiovasculara, Ministerul Sanatatii sustine demararea activitatii in aceasta sectie, la fel cum a sustinut si toate demersurile realizate in vederea organizarii acesteia. In acest sens, au fost alocate fonduri importante pentru achizitia de aparatura medicala si, inca de anul trecut, au fost deblocate 22 posturi pentru realizarea angajarilor necesare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.