Social 1 Aprilie 2012 12:24
De astazi, 1 aprilie, sezonul de agrement la Lacul Herastrau (Pavilion H) a fost redeschis.
Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca la Debarcaderul Central vor fi disponibile 5 ambarcatiuni de agrement (Bucur, Baneasa, Otopeni, Dambovita si Aurora) cu o capacitate totala de 430 de locuri.

“Ne dorim sa oferim tuturor bucureștenilor, care vor fi prezenti in parc incepand de duminica, conditii cat mai sigure si confortabile pentru plimbarile cu vaporasele pe Lacul Herastrau. Vom mentine pretul biletelor la nivelul celor din anii trecuti, astfel incat tot mai multi vizitatori sa isi permita sa vina impreuna cu familia in aceste zone de agrement”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Duminica, 1 aprilie, accesul pentru plimbari cu vaporașele va fi gratuit, iar incepand de luni, 2 aprilie, tarifele vor fi de 5 lei pentru adulti, respectiv 2 lei pentru copii si pensionari. Programul la Debarcaderul Central va fi zilnic de la ora 10.00-18.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.