Social 1 Aprilie 2012 13:53
Femeia impuscata de sot, fost angajat MAI, avea incheiata o polita de asigurare de viata.

Femeia din Techirghiol impuscata in cap de catre sotul sau, in varsta de 64 de ani, contractase un credit de 35.000 de euro, in urma cu doi ani, si avea o polita de asigurare de viata, aceasta fiind una dintre ipotezele anchetatorilor privind motivele care l-au determinat pe barbat sa-si impuste sotia.

Constanta: Un fost angajat MAI si-a impuscat sotia

Potrivit procurorilor constanteni, Anton Stroe a mentionat, in timpul audierilor, ca in anul 2009 ar fi incheiat un contract de credit pe numele sotiei sale, luand imprumut 35.000 de euro. Cu aceasta ocazie, femeia a incheiat si o polita de asigurare de viata, scrie MEDIAFAX.

"Urmeaza sa analizam aceasta informatie, dar deocamdata nu putem sa spunem ca acesta ar fi motivul pentru care inculpatul ar fi incercat sa-si omoare nevasta. Deocamdata, la audieri, barbatul a recunoscut ca a tras in sotia sa, dar nu a putut sa-si explice gestul", au afirmat surse din randul anchetatorilor, care au mai precizat ca fostul medic veterinar nu are istoricul unui om violent.

Sursele au mai spus ca peste cateva zile vor fi reluate audierile, iar atunci se va afla in mod concret motivul crimei. Femeia impuscata de catre fostul angajat al MAI se afla in continuare in stare critica, fiind internata in Sectia de terapie intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.