Social 29 Martie 2012 19:56
Conform surselor judiciare, evenimentul produs pe Aeroportul Henri Coanda in cursul zilei de joi s-a datorat unei confuzii.

[UPDATE 19:56 ] Ambasada Chinei intervine si clarifica

"Piciorul de om" era de fapt o laba de urs congelata, scrie jurnalul.ro.

Secretarul doi al Ambasadei Chinei la Bucuresti a explicat jurnalistilor de la Antena 3 ca pasagerul chinez cumparase laba de urs de la un restaurant vanatoresc din Capitala.

[UPDATE 17:30] Cetateanul chinez urma sa zboare cu o cursa Wizz Air catre Roma

Cetateanul chinez in bagajul caruia a fost gasit un picior de barbat a fost dus la audieri de catre procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), un traducator urmand a fi adus pentru interogarea strainului.

Chinezul intentiona sa plece cu o cursa Wizz Air joi, la ora 16.45, catre Aeroportul Ciampino din Roma (Italia). Barbatul ar fi putut pleca cu o cursa aeriana de la Roma catre Beijing vineri, la ora 2.55, relateaza MEDIAFAX.

Cetateanul strain se pregatea sa paraseasca Romania si lasase bagajul in mainile angajatilor aeroportului pentru ca acesta sa fie urcat in cala avionului sau.

Descoperirea macabra a fost facuta dupa ce bagajul a fost scanat. Angajatii l-au deschis si au gasit un picior de om, sectionat de la glezna.

Exista suspiciuni de crima, iar politistii urmeaza sa-l ancheteze pe cetateanul chinez. Aeronava cu care urma sa plece nu a fost oprita la sol, insa se stie ca destinatia chinezului era Italia, scrie realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.