12 copii, majoritatea elevi in mai multe scoli din Prahova, au ajuns la spital, miercuri seara, cu toxiinfectie alimentara.

Autoritatile sanitare au declarat ca este posibil ca acestia sa se fi imbolnavit dupa ce au mancat produsele primite la scoala prin programul "Cornul si laptele", scrie MEDIAFAX.

Cei 12 copii sunt din mai multe localitati din judet, unele situate la distante mari una de cealalta, precum Crivina, Cioceni, Bordenii Mari, Rachieri, Boldesti Scaieni, Pleasa, Zamfira, Valenii de Munte.

Prefectul judetului, Adrian Dobre a precizat ca o fetita din Boldesti Scaieni a fost in stare mai grava, insa aceasta si-a revenit. Toti cei 12 elevi, care au fost tratati la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, sunt in afara oricarui pericol.

Joi dimineata autoritatile au luat legatura cu distribuitorul de produse in scoli pentru a stabili daca acesta asigura toate conditiile necesare pastrarii si distribuirii in siguranta a alimentelor care ajung la elevi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.