Social 28 Martie 2012 09:27
Mai multe perchezitii au loc, miercuri dimineata, in judetele Timis si Caras-Severin, fiind vizate doua grupari suspectate ca se ocupau cu traficul de droguri.

Pana in prezent zece persoane au fost duse la audieri la sediile DIICOT Timisoara si Caransebes, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al DIICOT Timisoara, Mircea Andret, cele doua grupari actionau separat, insa uneori isi vindeau reciproc drogurile, acesta fiind motivul pentru care perchezitiile s-au facut in acelasi timp.

"Avem 12 perchezitii in desfasurare in Caransebes si in Timisoara. Este vorba despre doua grupari care se ocupau cu traficul de droguri in doua dosare separate, insa cele doua grupari se intersectau uneori in sensul ca isi vindeau reciproc drogurile. Am actionat in acelasi timp pentru a nu trezi suspiciuni pentru una din parti", a declarat Mircea Andret.

Deocamdata in locuintele perchezitionate nu au fost gasite droguri, insa trei persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT din Timisoara, iar alte sapte la sediul DIICOT din Caransebes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.