Social 27 Martie 2012 09:50
 Unitatile de invatamant incheie, marti, cea de-a doua etapa de inscriere in clasa pregatitoare si in clasa I.

Aceasta etapa a fost destinata copiilor care au domiciliul in alta circumscriptie scolara, urmand ca in 2 aprilie scolile sa afiseze listele cu copiii inscrisi in conformitate cu optiunile exprimate de parinti, potrivit hotnews.ro.

A treia etapa de inscriere se va desfasura in perioada 23-25 aprilie si va fi destinata copiilor ai caror parinti au solicitat, in etapa a doua, inscrierea la alta unitate de invatamant decat scoala de circumscriptie, dar care nu au fost admisi si solicita inscrierea la scoala de circumscriptie.

In aceasta etapa vor putea fi inscrisi si copiii ai caror parinti solicita inscrierea la scoala de circumscriptie, dar care nu au participat la prima etapa de inscriere.

In prima etapa, au fost inscrisi 79% din totalul copiilor recenzati (peste 300.000). Unitatile de invatamant din Capitala au inscris in prima etapa 5.650 de copii in clasa pregatitoare si 9.168 in clasa I (14.818 in total). Pentru a doua etapa care se incheie astazi, au ramas disponibile 7.201 locuri in scolile bucurestene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.