Social 26 Martie 2012 11:25
Un incendiu puternic, izbucnit in cartierul Ferentari, a mistuit patru case si sase oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Pompierii au avut nevoie de cateva zeci de minute pentru a stinge flacarile. Patru locuinte au fost mistuite de incendiu si alte doua au avut de suferit din cauza furtunurilor de apa folosite de pompieri

"Cinci victime, dintre care 4 adulti si un copil. Victimele au fost transportate la spitalele din Bucuresti, Municipal, Bagdasar si Budimex. Acestea au inhalat monoxid de carbon, insa avem si o victima care prezinta la o prima evaluare o fractura de rotula", a spus Vasile Dan, purtatorul de cuvant ISU Bucuresti.

Pompierii cred ca cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurtcircuit, scrie realitatea.net.

In cartierul Bucurestii Noi a izbucnit un alt incendiu, mai putin grav, din cauza unei butelii de gaz instalate incorect. Un batran a ajuns la spital, ars pe fata si maini, iar casa lui a fost distrusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.