Social 22 Martie 2012 09:45
Ministerul Apararii Nationale a cedat un teren in valoare de 17 milioane de euro pentru constructia primului liceu pentru copiii romi.

Terenul se afla langa Soseaua Antiaeriana din Capitala, iar constructia liceului va costa in jur de 10 - 15 milioane de euro, sustine reprezentantul etniei romilor in Parlament, Nicolae Paun, citat de evz.ro.

Visul alesilor de a face o scoala pentru romi va putea fi indeplinit abia la anul deoarece terenul cu pricina va trebui sa fie subiectul unei Hotarari de Guvern, supusa dezbaterii publice, ulterior aprobata, pentra ca apoi sa demareze un studiu de fezabilitate si, in final, constructia propriu-zisa (care este prevazuta cu sala de sport si bazin de inot).

In ceea ce priveste sistemul de finantare, reprezentatul romilor in Parlament afirma ca banii vor proveni atat de la Ministerul Educatiei cat si de la Primaria Sectorului 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.