Social 21 Martie 2012 11:16
Trei persoane au murit, iar o alta a fost grav ranita, miercuri, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tren, la o trecere de cale ferata.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 9.00, la iesirea din municipiul Iasi, in zona societatii Antibiotice, relateaza MEDIAFAX. Trenul implicat in accident circula pe ruta Harlau-Iasi.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, la fata locului au ajuns mai multe ambulante si doua echipaje de descarcerare.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Madalin Taranu, a precizat ca in autoturism se aflau patru persoane, iar in urma accidentului trei dintre acestea au murit, cea de-a patra fiind grav ranita.

"Trei persoane au murit pe loc, iar o a patra a fost grav ranita. Este o trecere de cale ferata semnalizata cu Crucea Sfantului Andrei, de la marginea Iasiului, langa Antibiotice. Semnalele acustice si luminoase erau in functiune. Soferul ar fi trebuit sa opreasca si sa se asigure, lucru pe care nu l-a facut. Nu avem informatii ca ar exista raniti printre pasagerii trenului", a spus Taranu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.