Noul sef al Politiei Capitalei, chestorul Lucian Guran, a anuntat, sambata, ca a fost sesizata Comisia de disciplina in cazul a trei ofiteri si a unui agent, de la Sectia 14.

Trei ofiteri - intre care seful Sectiei 14, seful Biroului de Ordine publica si seful Serviciului de proximitate - precum si un agent de la secretariatul sectiei au fost deferiti Comisiei de disciplina, ca urmare a atacului armat al carui autor a fost agentul Gheorghe Vladan, relateaza MEDIAFAX.

"Comisia de disciplina va analiza faptele si va actiona in consecinta", a spus chestorul principal Guran, adaugand ca unul dintre ofiteri a mai fost in vizorul comisiei pentru fapte similare.

Ce a invatat Politia Romana din cazul atacatorului de la coaforul din Capitala?


Cei patru sunt cercetati disciplinar pentru neglijenta in serviciu, in legatura cu nesolutionarea rapida a plangerii Florinei Vladan, ucisa la patru zile dupa ce reclamase Sectiei 14 ca sotul sau, agent de politie, o ameninta si ca detine o arma de foc.

Chestorul Guran a mai spus ca un agent de politie al Sectiei 14, de la Serviciul proximitate, a primit "atentionare".

Citeste si:
INML: Gheorghe Vladan are discernamant


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.