Social 6 Martie 2012 12:33
Un incediu de amploare a izbucnit, marti, la un depozit al fabricii Turbomecanica din Bucuresti, in apropiere de Bulevardul Iuliu Maniu.

In momentul transmiterii acestei stiri, la fata locului se afla sapte autospeciale: 5 masini cu spuma si doua autoscari, iar pompierii incearca sa stinga flacarile, relateaza realitatea.net.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, afirma ca incendiul se manifesta pe o suprafata de 150 metri.

Conform declaratiei medicului Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD, nu exista raniti, iar la fata locului s-au deplasat si o ambulanta pentru a acorda ingrijiri medicale, daca este necesar.

Este un incendiu puternic care a fost izolat. Nu sunt victime si se pare ca in interior ar fi recipiente cu oxid de azot”, a explicat Mihai Atanasoaei, prefectul Capitalei, pentru evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.