Contrar asteptarilor farmacistilor botosaneni, care preconizau ca in perioada Sarbatorilor vor vinde multe medicamente pentru reglarea digestiei, cele mai cautate produse in ultima zi a anului si in noaptea de Revelion au fost prezervativele si absorbantele.
Daca in anii trecuti pe locul intii in topul vinzarilor de medicamente se aflau Redigestul sau Trifermentul, de data aceasta se pare ca mijloacele de contraceptie au fost mai necesare decit orice altceva. Foarte cautate au fost si medicamentele impotriva racelii sau calmantele, dar acestea s-au vindut mai bine cu o zi-doua inainte de noaptea de Anul Nou, cind oamenii au avut tendinta sa-si faca rezerve, nefiind siguri daca vor gasi farmacii deschise. "Fiind singura farmacie deschisa, ne asteptam sa ni se ceara medicamente care ajuta digestia. Cei mai multi clienti au solicitat insa prezervative si absorbante. Oricum am vindut mai multe produse de acest fel decit in alte zile", ne-a declarat gestionara unui punct farmaceutic din Botosani.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.