Social 5 Martie 2012 19:00
Opt persoane au fost impuscate cu o arma cu glont, intr-un coafor din zona Perla, din Capitala. 

[UPDATE 4] Cel care a tras cu arma in coaforul din zona complexului Perla a fost prins in cladirea Transelectrica, unde un martor l-a vazut refugiindu-se, scrie mediafax.ro.

[UPDATE 3] Persoanele decedate erau femei

Persoanele care au decedat sunt femei cu varste aproximative de 20 si 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar tinta atacatorului.

[UPDATE 2] Politistul a trecut fara probleme ultima testare psihologica

Politistul ucigas se numeste Gheorghe Vladan si are 51 de ani. Ultima testare psihologica a avut-o in urma cu trei saptamani si a trecut-o fara probleme. Colegii il descriu ca pe un om linistit, profesionist, scrie jurnalul.ro.

[UPDATE 1]: Atacatorul Gheorghe Vladan este angajat al Administratie si Internelor si sofer pe Ambulanta, conform Realitatea TV.

In jurul orei 18, o a doua persoana a decedat.

Potrivit primelor informatii, sotul unei coafeze ar fi cel care a deschis focul asupra angajatelor si clientilor aflati in unitate, scrie MEDIAFAX.

Directorul Serviciului de Urgenta din Bucuresti, Alice Grasu, a declarat ca 8 persoane au fost ranite in urma impuscaturilor, una dintre acestea fiind decedata, iar o alta se afla in stop cardio-respirator, fiind supusa unor manevre de resuscitare.

Dupa primele informatii anuntate, atacatorul ar fi fost politist, sotul uneia dintre coafeze, persoana decedata.

Atacatorul se afla in acest moment in custodia politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.