Social 5 Martie 2012 13:25
Ministrul Educatiei, Catalin Baba, si-a cerut scuze pentru "problemele si deranjul" pe care ministerul le-a produs parintilor in aceasta dimineata.

"Ne cerem scuze pentru deranjul si problemele pe care Ministerul Educatiei le-au produs parintilor", a spus Baba, intr-o conferinta de presa, referindu-se la defectiunea care a provocat blocarea sistemului de inscrieri in clasa pregatitoare, relateaza hotnews.ro.

La nivelul ministerului a fost declansata o ancheta pentru a se stabili cauza si natura proeblemelor. Catalin Baba a avertizat ca vor exista sanctiuni daca se va dovedi ca a fost vorba de "neglijenta" dar a repetat ca "s-ar putea sa fie o situatie obiectiva", in urma "caderilor succesive de tensiune".

Vineri s-au facut mai multe simulari, iar sistemul "a fost capabil sa fie utilizat simultan de 320 de accesari". Luni dimineata, softul inscrierilor in clasa pregatitoare a fost blocat timp de doua ore, potrivit realitatea.net.

In deputatilor PDL, indiferent de explicatiile de natura tehnica, situatia a fost prost gestionata atat timp cat nu s-a avut in vedere si o solutie alternativa. De aceea, ei cer demiterea celor responsabili cu softul pentru clasa pregatitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.