Social 5 Martie 2012 11:28
Afla care sunt cele mai importante informatii din acest inceput de zi.

Dimineata incepe cu vesti despre prichindeii din clasele primare, respectiv pregatitoare. Programul de software al Ministerului Educatiei folosit pentru inscrierea copiilor in clasele pregatitoare s-a blocat, oficialii ministeriali necomentand inca aceasta situatie. Multi parinti au mers in acesta dimineata la scoli pentru a-si inscrie copii in grupa pregatitoare, insa nu au putut face acest lucru, reprezentantii unitatilor spunandu-le sa astepte pana cand softul va fi functional.

Tot pe plan intern, dimineata ne "zguduie" cu o stire din partea profesorului Gheorghe Marmureanu, presedintele onorific al Institutului de Fizica a Pamanatului, care avertizeaza ca in 2012 un cutremur major va zgudui Romania.

Nici peste hotare, dimineata nu a inceput mai linistit. Grupul de hackeri Anonymous a umblat la Constitutia Ungariei. Acestia au schimbat pasaje din noua Constitutie ungara pe site-ul de Internet al Curtii Constitutionale. Hackerii au adaugat cateva pasaje in Legea Fundamentala, cum ar fi stipularea ca cei care lucreaza in domeniul IT se pot pensiona la varsta de 32 de ani si ar trebui sa aiba pensii echivalente cu 150% din salariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.