Social 4 Martie 2012 15:47
Ne asteapta un weekend cu vant puternic si temperaturi incapatanate care nu vor sa sara de 10 grade Celsius.

Sambata, in estul tarii si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali cerul va avea innorari, mai ales ziua vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, iar vantul va prezenta inensificari sustinute, local si temporar viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -10 si 0 grade. In Bucuresti, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de -7...-5 grade. Vantul va suferi intensificari in timpul zilei, dar spre seara isi va pierde din putere, relateaza MEDIAFAX.

Duminica, cerul va avea innorari in estul tarii, zone unde local vor mai fi precipitatii slabe predominant sub forma de ninsoare, iar vantul va prezenta unele intensificari.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiuni spre -13 grade. Ceata se va manifesta izolat, in zonele joase.

Va reamintim ca in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 2:00, intra in in vigoare avertizarea de cod galben de vant a meteorologilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.