Cei doi copii in varsta de trei si 15 ani, disparuti impreuna cu tatal lor, au fost gasiti, vineri dupa-amiaza.

La ora transmiterii acestei stiri, scafandrii constanteni au scos din apele lacului Tarnita cadavrele celor trei disparuti, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Cluj, Anca Purdea.

Opt scafandri din Constanta, specializati in scufundari la mare adancime, au ajuns, vineri, pe lacul Tarnita, impreuna cu seful firmei la care sunt angajati, si au inceput cautarile barbatului disparut alaturi de doi dintre copiii sai, relateaza MEDIAFAX.

Constantin Onaca, patronul firmei de scafandri din Constanta, a declarat, vineri, ca doua echipe a cate patru scafandri au ajuns la Tarnita dupa ce femeia care a reclamat disparitia sotului si a copiilor, Klaudia Nagy, l-a sunat.

Cautarile pe lacul Tarnita din judetul Cluj, unde un barbat ar fi disparut alaturi de doi dintre copiii sai, au fost suspendate, joi dupa-amiaza, dupa ce scafandrii nu au reusit sa gaseasca nimic. Cautarile au inceput luni seara, dupa ce baiatul mai mare al familiei a anuntat Politia ca tatal sau, in varsta de 48 de ani, a disparut de la locuinta sa din Floresti, luand cu el doi dintre copii - un baiat de 15 ani si o fetita de trei ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.