Social 4 Martie 2012 10:00
Un angajat al firmei de gaze din Sighetu Marmatiei, ranit in a doua explozie de pe 19 februarie, a murit vineri dimineata la Spitalul de Arsi din Capitala.

Medicul Vitalie Stan, managerul unitatii sanitare, a spus ca barbatul a decedat vineri, in jurul orei 8.00, dupa ce starea acestuia s-a agravat in ultimele zile, din cauza degradarii functiile organelor.

Starea celorlalte zece persoane ranite in exploziile de la Sighetu Marmatiei internate la Spitalul de Arsi este buna, iar doua dintre cele sase tinere vor fi externate vineri, relateaza MEDIAFAX.

La Spitalul de Arsi din Capitala sunt cele sase tinere ranite in urma primei explozii si alti cinci pacienti adusi dupa cea de-a doua explozie, respectiv doi pompieri, doi angajati ai societatii de gaze si notarul care avea biroul deasupra localului unde a avut loc explozia din noaptea de 18 spre 19 februarie.

In noaptea de 18 spre 19 februarie, la ora 0.56, intr-o discoteca din Sighet aflata la subsolul unei cladiri a avut loc o explozie in care au fost ranite sapte fete. Dupa 14 ore, in momentul in care se faceau cercetari privind explozia, o a doua deflagratie s-a produs, fiind raniti politisti, pompieri si un notar care avea biroul deasupra discotecii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.