Vineri, vremea se va incalzi usor cu sanse de ploaie in Banat, Crisana si Dobrogea. In Maramures, Transilvania, Moldova si Muntenia vor cadea precipitatii mixte.

Cerul va fi variabil in Oltenia si temporar noros in rest. La munte vor predomina ninsorile, iar vantul va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, usor mai ridicate in sud-vest, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 4 grade.

Bucurestenii se pot astepta la un cer temporar noros si un vant cu suflu slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade. Dimineata va fi cetoasa, relateaza mediafax.ro.

Noaptea e posibil sa ninga in regiunile estice, iar vantul va spulbera zapada.

Sambata va mai ninge slab in est si vantul va continua sa sufle tare la munte, iar in celelalte regiuni va prezenta intensificari locale, in special ziua, cu viteze mai mari in Moldova si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -10 si 0 grade, potrivit gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.