Ioana Elise Hociota si-a pierdut viata in urma unui accident care a avut loc in zona Marelui Canion. Femeia era alpinista acreditata.

Tanara, nascuta in Eforie Nord si ajunsa in Statele Unite in urma cu un deceniu, avea 24 de ani, absolvise Universitatea din Arizona si se casatorise, in 2011, cu un profesor de biologie.

Femeia a murit sambata dupa ce s-a prabusit in gol 100 de metri, in timp ce se afla pe un traseu extrem de dificil din zona Owl Eyes Canion. Trupul ei a fost gasit izbit de o stanca de angajatii de la National Park Service, dupa ce au survolat zona cu un elicopter, relateaza realitatea.net.

Sambata, cand a plecat in expediția de pe Marele Canion, Ioana Elise Hociota era insotita de un coleg de facultate. Tanara absolvise facultatea de Biologie si cea de Matematica si se pregatea sa se inscrie la un doctorat in Matematica, potrivit adevarul.ro.

Hiker Dies after 300-foot Fall at Grand Canyon: MyFoxPHOENIX.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.