Social 1 Martie 2012 17:27
Magistratii au respins una dintre plangerile intentate de parinti impotriva Ministerului Educatiei pentru a opri introducerea clasei pregatitoare.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, miercuri, o plangere depusa de mai multe asociatii ale parintilor prin care acestia solicitau suspendarea si anularea ordinului ministrului Educatiei privind inscrierea in clasa pregatitoare, relateaza hotnews.ro.

Avocatul parintilor, Mihai Radu, a declarat ca se va apela la recurs impotriva acestei decizii, cel mai probabil in decursul zilei de miercuri.

Luni, 5 martie, ar trebui sa inceapa inscrierile in clasa I si clasa pregatitoare, dar foarte multi parinti in continuare sunt confuzi in privinta procedurilor, sau pur si simplu nu sunt de acord cu introducerea unei clase pregatitoare.

75% dintre parinti s-au declarat impotriva ideii intr-un sondaj, iar dintre cei care doresc infiintarea clasei pregatitoare, aproximativ 65% considera ca sistemul de invatamant nu este pregatit pentru a introduce aceasta clasa din anul scolar 2012-2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.