Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, vicepresedinte al PDL, este audiat, miercuri, la sediul DNA, intr-un dosar de coruptie legat de modul in care s-a atribuit contractul pentru Serviciul de transport public al municipiului.

Mircea Hava ar avea calitatea de invinuit in acest dosar si a venit la DNA insotit de avocatul sau. Alaturi de primar mai sunt cercetate alte zece persoane, respectiv sapte angajati ai Primariei Alba Iulia si trei ai societatii de transport public din municipiu.

Printre cei sapte angajati ai primariei se afla si cei doi viceprimari, Ioan Bogatan si Paul Voicu, ambii membri PDL, mai spun sursele citate de catre MEDIAFAX.

Ultimul scandal mare care a zguduit politica romaneasca din cauza unui edil-sef corupt a avut loc la in noiembrie anul trecut. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, lider al filialei municipale a PDL, a fost retinut sub acuzatia de luare de mita. La scurt timp, Apostu a fost suspendat din PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.