Sindicalistii se reunesc pe 1 si 2 martie in Piata Victoriei pentru a protesta impotriva deciziei de abordare a noilor masuri de austeritate adoptate de Comisia Europeana (CE).

Confederatia Nationala Sindicala (CNS) Cartel Alfa, Blocul National Sindical si alte organizatii sindicale vor organiza miercuri, intre orele 14.00-16.00, in toata tara, actiuni de protest impotriva austeritatii si disciplinei bugetare dorite de liderii Uniunii Europene, relateaza adevarul.ro

In Bucuresti, protestul vor avea loc in Piata Victoriei, in timp ce in tara manifestatiile vor fi organizate in fata sediilor prefecturilor din fiecare municipiu de judet.

Confederatia Europeana a Sindicatelor (CES-ETUC) doreste sa transmita un mesaj clar catre liderii Uniunii Europene, conform caruia impunerea unui regim de austeritate va arunca Europa in recesiune”, se arata in comunicatul care anunta actiunile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.