Un barbat in varsta de 35 de ani a decedat dupa ce a fost impuscat in strada cu o arma de vanatoare. Principalul suspect se afla in custodia politiei.

Incidentul a avut loc marti dimineata, serviciul de urgenta fiind apelat in jurul orei 8:30. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

"Leziunile erau grupate la nivelul capului. Impuscaturile la nivelul capului au produs imposibilitatea unei resuscitari. In jurul orei 9:20 medicii au constatat decesul", a declarat, pentru realitatea.net, purtatorul de cuvant SMURD Bihor, Adrian Borcea.

Principalul suspect in acest caz este un cetatean italian, partener de afaceri cu victima. Acesta a fost prins de politisti, la ora transmiterii acestei stiri fiind dus la politie pentru audieri. Politistii l-au prins la 40 de kilometri de Oradea si asupra sa s-a gasit arma crimei.

Conform unor surse judiciare, principalul suspect este un cetatean italian si crima ar putea fi motivata de o datorie financiara pe care victima o avea la el, relateaza mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.