Procurorii ieseni au intocmit dosar penal in cazul exploziei produse sambata intr-un bloc de la marginea municipiului Iasi.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi au anuntat, duminica, intocmirea unui dosar penal, pentru distrugere din culpa prin incendiere, anchetatorii urmand sa stabileasca eventualii vinovati in cazul exploziei din blocul situat la marginea Iasiului.

Potrivit anchetatorilor, vor fi audiati atat locatarii blocului respectiv, cat si proprietarul locuintei in care s-a produs deflagratia.

"Se fac cercetari in acest caz. S-a constituit dosar penal pentru distrugere din culpa prin incendiere, urmand sa fie audiate mai multe persoane", a declarat Irina Perjoiu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, potrivit MEDIAFAX.

Asupra proprietarului apartamentului in care s-a produs deflagratia exista suspiciuni ca ar fi lasat intentionat aragazul deschis, el urmand sa fie audiat dupa externarea din spital.

Purtatorul de cuvant al Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, medicul Diana Cimpoesu, a declarat ca starea barbatului este stabila, insa deocamdata acesta nu poate da declaratii anchetatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.