Peste 40 de hoteluri din Grecia si Cipru participa la ceea de a VIII-a editie a targului de joburi "Happy Summer Job Fair" organizat la sfarsitul lunii februarie la Bucuresti.

Hotelierii si-au setat ca obiectiv sa angajeze peste 2.000 de romani pentru perioada sezonului de vara. Happy Summer Job Fair va avea loc la hotelul Ibis de langa Palatul Parlamentului, pe 25 februarie, si va fi urmat de alte doua manifestari similare in martie si aprilie.

"Angajatorii prefera tinerii romani, deoarece se adapteaza usor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi straine si invata repede. Din aceste motive, numarul ofertelor de munca creste in fiecare an", se arata intr-un comunicat transmis de Icepworld Romania, organizatorul targului.

Sunt disponibile joburi de ospatar, ajutor de ospatar, barman, assistent barman, asistent receptie, receptioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, camerista, spa assistant, maseur, salvamar, ajutor de bucatar, gradinar si lucrator mentenanta, relateaza MEDIAFAX.

Contractele de munca se vor incheia pe perioada martie - noiembrie, iar salariile sunt intre 500 si 700 de euro net pe luna, cazarea si mesele fiind asigurate gratuit de angajator. In cadrul targului se vor depune CV-uri dar se poate semna contractul pe loc in acelasi timp. Candidatul perfect pentru hotelierii grecii are varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani si vorbeste engleza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.