Primarul Capitalei reia sirul de afirmatii acuzatoare la adresa Autoritatii Nationale de Reglementari in Domeniul Energiei (ANRE).

"ANRE-ul a marit pretul ca de obicei, pe sest. Mareste pe sest ca sa tina in viata unitati ale statului. ELCEN-ul traieste din penalitatile pe care le pune primariei si in ultima faza, cetateanului", a spus primarul, care si-a propus sa amane plata.

ELCEN este S.C. Electrocentrale Bucuresti S.A, unul dintre cei mai mari producatori de energie electrica si termica din Romania.

"Nu platesc, nu am de unde. Eu imi tamponez consumul populatiei subventionat asa cum a fost si in rest ma judec cu ei", a avertizat Oprescu, citat de realitatea.net.

La sfarsitul lunii ianuarie, Sorin Oprescu a declarat ca este gata sa dea in judecata RADET-ul din cauza modului prost in care se administreaza banii, in baza contractului-cadru intocmit de ANRE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.