Un barbat a fost ranit in urma unei explozii produse din cauza acumularii de gaze de la o butelie de aragaz intr-un apartament dintr-un bloc.

In urma deflagratiei, sase apartamente din imobiul din orasul Abrud, judetul Alba, au fost avariate, relateaza realitatea.net.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Alba, accidentul s-a produs din cauza unei acumulari de gaze provenite de la o butelie de aragaz. In momentul in care proprietarul apartamentului a aprins un bec, s-a declansat explozia.

Barbatul in varsta de 54 de ani a suferit arsuri pe fata si pe maini si a fost transportat la Spitalul Abrud pentru ingrijiri medicale, iar ulterior va fi transferat pentru un tratament de specialitate la unitatile medicale din Alba Iulia sau Targu Mures.

In urma deflagratiei, apartamentul in care s-a produs aceasta si alte cinci apartamente din imobil au fost avariate, fiind sparte geamurile, iar usile fiind smulse de suflul exploziei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.