Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat o intalnire speciala pentru a discuta situatia penelor de curent.

In cadrul intalnirii, compania Enel Distributie Muntenia a facut cunoscute propunerile sale de investitii cu prioritate in zonele mai vulnerabile, in care apar mai des incidente in reteaua de distributie, relateaza adevarul.ro.

Reprezentantii Enel l-au asigurat pe primarul Capitalei ca pe viitor vor interveni mai repede in cazul avariilor. Oprescu, de asemenea, a solicitat companiei Enel sa tina legatura cu cetatenii in mod pernant in cazul unor eventuale avarii aparute la reteaua de electricitate.

Pentru a preveni astfel de avarii pe viitor, cele doua institutii vor elabora o harta comuna astfel incat lucrarile la retelele edilitare executate de Primarie sa fie efectuate in acelasi timp cu cele pe care Enel le realizeaza in reteaua de distributie, cu prioritate pentru zonele considerate vulnerabile, cum ar fi Petricani.

“Primarul general Sorin Oprescu a dat asigurari companiei Enel Distributie Muntenia ca Primaria Municipiului Bucuresti va sprijini cu toate mijloacele urgentarea si buna desfasurare a lucrarilor de modernizare astfel incat locuitorii Capitalei sa beneficieze de un confort mai mare si o siguranta crescuta in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica”; se arata intr-un comunicat al municipalitatii.

Citeste si:
Ce se intampla cu reteaua electrica a Capitalei?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.