Ne asteapta un weekend rece pentru aceasta perioada, insa nu la nivelul gerului din urma cu o saptamana. Temperaturile maxime vor fi pozitive.

Sambata, vremea va fi rece in toata tara, in unele cazuri locale fiind vorba si de dimineti si nopti geroase, asta mai ales in regiunile centrale si de rasarit. Cerul va fi variabil in sudul tarii si va avea innorari temporare in rest.

In cursul zilei va ninge pe arii restranse la munte si izolat in Maramures, Crisana, Transilvania, sudul Banatului si Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre -16 si -6 grade, usor scazute in estul tarii si in depresiuni, dar si mai ridicate in Campia de Vest. La munte va fulgui, iar temperaturile vor creste usor

In Bucuresti, vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de -3...-2 grade, iar cea minima de -12...-10 grade. Cu precadere in cursul noptii va fi ceata, cu depunere de chiciura, potrivit gandul.info.

Duminica, vremea se mentine rece, cu cer innorat in timpul zilei si precipitatii sub forma de ninsoare in timpul noptii in nord-vest, relateaza MEDIAFAX. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -14 si -4 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.