Cum se descurca autoritatile sa repuna pe picioare o tara care a ingenunchiat in fata nametilor?

- 13 drumuri nationale ramaneau inchise in aceasta dimineata, momentan au ramas doar sase. O alta problema cu care s-au confrutnat astazi soferii a fost ceata. Bucuresti si mai multe judete s-au aflat pentru cateva ore sub o avertizare de ceata.

- 255 de localitati erau izolate la orele diminetii. Aproape jumatate din ele (115) se aflau in judetul Buzau si alte 60 in judetul Vrancea.

- La amiaza, 223 de curse de calatori erau anulate si cinci linii feroviare inchise. Miercuri situatia se prezenta mai rau: 363 de curse anulate si 8 linii feroviare inchise.

- In decursul ultimelor 24 de ore, alte sapte persoane si-au pierdut viata din cauza frigului, ceea ce inseamna ca in total, valul de frig a provocat 86 de decese.

- Ninsorile si viscolul au parasit sudul tarii si s-au mutat in vest. 11 judete din vestul, centrul si nord-vestul tarii se afla sub avertizare de cod galben de ninsori si viscol, pana pe 18 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.